onsdag 4 augusti 2010

MRS Wet Tshirt

Lill Lördag!

Själv firar jag onsdagen med färsk honungsmelon med lättvispad grädde. Nog får man äta det om man har sprungit, eller rättare sagt VADAT runt i springspåret? I helgen sprang jag i ett sommar regn som heter duga. Trodde inte att det kunde komma mer regn än vad som kom ner då. Jo då - idag var det syndaflod i springspåret. Jisses amanda, man såg INTE springspåret alls för stigen var HELT vattenfylld.

OM jag var den enda kvinnan i springspåret idag, ja då har jag vunnit MRS Wet Tshirt tävlingen definitivt! (med tanke på hur BLÖT jag var, vad trodde ni...) Kändes som om jag var sköljd på innsidan idag också när jag kom tillbaka från Mellsta. Det är bra träning att springa i sådan tung terräng. Sedan blir man ju inte så svettig heller. Always look at the Bright side!


Här ser ni hur det TOK regnar! Ränderna på kortet är REGN...




Vad tycker ni? Min fina ögonkakao tavla hamnade på byrån, lite STOR är den. Ögonkakao tavlan är ett klassiskt motiv av Olle Eksell. Jag bara älskar denna bild! Det är inte säker att tavlan kommer att vara placerad där hela tiden. Jag har ju en förmåga att springa runt med både tavlor och möbler runt omkring här på Flottleden.


Innan jag började arbeta igen, fick jag en hel To do´s utfört här hemma. Bland annat gjorde jag nya lampskärmar till lampor som S har snickrat. Just nu står lamporna i vår nya hall. Det är tyll inspirerat tyg som är BUS enkla att göra. Bara att klippa till tyg och knyta ihop upptill med snöre. Voilá så var det klart.


Bjuder på några pics från vardagsrummet.

I sommras köpte jag nya Myrten blommor till vardagsrummet. Ja ja, tänkte jag, dom dör väl snart, och framför allt om pojkarna ska sköta blomvattningen i sommar. Tji fick jag! Här ser ni en ny snaggad blomma. Ja - blommorna hade växt så det brakade under vår semester! Tack pojkar för vattningshjälpen!


Vindruvor! härligt!
Matta från Ikea.



Min tavel vägg! Love it! Bara jag "får" min nya soffa (under förhandling) kommer denna vägg att göra sig bättre. Som jag nämnt tidigare tycker min man att jag är ombytlig eftersom jag vill ha nya köksstolar. Alltså - vi har haft stolarna sedan 1989. Innebär 21 år för den som kan räkna snabbt. Ombytligt? nej då!
Soffa sedan 1994? Ombytligt? nej då!
Nu är stolarna i alla fall beställda. Dom här stolarna väntar jag på...ohhh vad jag längtar.



Nu får ni ha en fortsatt trevlig vecka!
Snart är det helg igen!

Puss & Kram på Er!

Riitta




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar